Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

conferinta regionala "economia sociala, o alternativa pentru incluziunea sociala?" Publicat la 29.10.2009

INVITAȚIE

Organizația Națională Cercetașii României (ONCR) – Filiala Brașov ”Virgil Onițiu” vă învită în perioada 04-06 noiembrie 2009, în București la Hotel Ibis (Gara de Nord), la conferința regională ”Economia socială, o alternativă pentru incluziunea socială?”
 
Conferința se desfășoară în cadrul proiectului ”Tineri pentru o lume mai bună”, proiect cofinanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POSDRU), axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale".
 
Obiectivul general al proiectului constă în înființarea unei întreprinderi sociale în vederea dezvoltării și promovării unor activități și servicii generatoare de venit pentru a ajuta persoanele excluse social sau cele expuse riscului de excluziune să se (re)integreze pe piața muncii în economia formală.
 
La conferință sunt invitați* reprezentanții organizațiilor neguvernamentale active în domeniile: social, tineret și economie socială, precum și furnizori publici și privați de servicii sociale.
 
Vă puteți înscrie la conferință completând formularul atașat . Acesta va fi transmis prin e-mail, la adresa contact@cercetasibrasov.ro sau prin fax, la numărul 0268338553 până la data de 02.11.2009 ora 16:00.
 
Informații suplimentare puteți obține de la Maricel Maroti – manager proiect, tel. 0788-599202, e-mail: marcelscout@yahoo.co.uk.
 
 
Toate costurile de cazare (la Hello Hotels) , masă și transport – pentru participanții din afara Bucureștiului – sunt asigurate de către organizatori.
  
Vă așteptăm!
  
* La conferință sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor/instituțiilor din partea de sud a țării (județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța, Vrancea, Galați, Ilfov și București), urmând ca în perioada 11-13 noiembrie, să se desfășoare la Cluj conferința pentru restul județelor țării, iar în luna martie 2010 o conferință națională.
inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: