Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

hostelul "piatra craiului" va asteapta in zarnesti, jud. brasov! Publicat la 04.03.2012

Hostelul "Piatra Craiului" va ofera servicii turistice pentru copii si tineri de cea mai buna calitate!

Puteti beneficia de serviciile all inclusive ale Hostelului "Piatra Craiului", clasificat la 3 stele, la preturi cuprinse intre 70 si 100 lei/zi/persoana, in functie de programul ales.

Pretul minim contine cazare in camere de 2-6 locuri cu baie proprie, 3 mese pe zi si animatie de interior pentru copii si tineri.

Pretul maxim cuprinde cazare in camere de 2-6 locuri cu baie proprie, 3 mese pe zi, animatie de interior pentru copii si tineri, excursii/drumetii, activitati de divertisment (catarare, tiroliana, jocuri de exterior, echitatie etc.)

Pentru a va personaliza serviciile contactati-ne prin telefon la nr. 0788599202 (in reteaua Vodafone) sau prin e-mail la contact@cercetasibrasov.ro.

Beneficii pentru cadre didactice

Cadrele didactice care participa la tabere de minim 7 zile (6 nopti, de luni pana duminica) beneficiaza de urmatoarele servicii:
a) La fiecare 10 platitori, un cadru didactic beneficiaza de gratuitate;
b) La fiecare 10 platitori, un copil (pana la varsta de 15 ani) beneficiaza de o reducere de 50% din pretul sejurului.
Beneficiile se pot acorda simultan, insa nu se acorda pentru mai putini platitori (ex.9, 8 sau mai putini).

Rezervari

Rezervarile se fac numai prin e-mail la contact@cercetasibrasov.ro.
Rezervarea este considerata inregistrata si ferma numai dupa achitarea unui avans de minim 30% din valoare si transmiterea dovezii de plata scanata prin e-mail sau prin fax la nr. 0268338553.

Oferta_generala.pdf

SCOALA ALTFEL - oferta speciala

Curs de arta fotografica, 2-8 aprilie 2012

Vrei sa cunosti:
- cum functioneaza aparatul foto;
- reguli de compunere a imaginii;
- cum realizăm diferite tipuri de fotografie: portret, peisaj, macro, close-up, subiecti in miscare, texturi, arhitectura, fotografie de noapte, de grup si de eveniment, fotografie conceptuala etc.?
Vrei sa iesi in natura pentru a exersa diversele tipuri de fotografie invatate?

... PARTICIPA LA CURSUL DE ARTA FOTOGRAFICA!

Pretul cursului este de 600 lei si se achita 30% in avans, pana la data de 26 martie 2012, iar diferenta se achita pana la data inceperii cursului. Pretul cuprinde cazarea (6 nopti), masa (3 mese/zi), suportul de curs si plata lectorilor.

Inscrierile la curs se fac in perioada 05 - 26 martie 2012 pe adresa contact@cercetasibrasov.ro.

Pot participa la curs persoane cu varsta peste 12 ani. Inscrierile pot fi individuale sau de grup. Pentru inscrierile de grup sunt valabile beneficiile din oferta generala (gratuitati si reduceri de 50%).

Oferta_foto.pdf

OFERTA SPECIALA, pentru cadre didactice

Imbinati utilul cu placutul!

Cadrele didactice care sunt preocupate de formarea continua, pot participa impreuna cu copiii in tabara si pot obtine in acelasi timp un certificat de formare de 10 credite profesionale transferabile, pentru un curs de educatie non-formala bazat de pedagogia cercetaseasca cu durata de 40 de ore.

Tot ce trebuie sa faceti este sa participati la o tabara de o saptamana impreuna cu un grup de minim 10 elevi platitori. Animatorii nostrii vor desfasura activitati cu copii in prima parte a zilei, timp in care dvs. veti participa la partea teoretica a cursului, iar dupa-amiaza si seara, dvs. veti pune in practica ceea ce ati invatat, asistati de formatorii nostrii.

Pentru a se putea desfasura cursul este necesar sa fie inscrise la curs minim 12 cadre didactice, din care, raportat la capacitatea taberei numai 6 pot participa gratuit, celelalte minim 6 cadre didactice urmand a achita 30% din valoarea costului taberei (130-200 lei).

Serviciile sunt puse la dispozitia dvs. prin intermediul unui parteneriat intre Filiala Brasov a Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov, in locatiile: HOSTEL "PIATRA CRAIULUI" si CENTRUL DE AGREMENT PREDEAL.

Informatii suplimentare pot fi obtinute la telefon 0788599202 sau prin e-mail la contact@cercetasibrasov.ro

inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: