Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

2% pentru copii si tineri Publicat la 21.01.2010

Stimate cercetas,
Stimate prieten al cercetasilor,
 
 
Iti multumim pentru ajutorul acordat in anul 2009 si te invitam sa directionezi 2% din impozitul pe venit platit in anul 2009 catre Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei - Filiala Brasov "Virgil Onitiu".
 
Poti face acest lucru foarte usor si nu te costa nimic! Nu faci decat sa indici statului sa directioneze 2% din impozitul deja achitat de tine in 2009 catre organizatia noastra.
 
Poti descarca formularul 230 sau 200 de pe site-ul nostru www.cercetasibrasov.ro (sectiunea 2%) sau il poti lua de la sediul organizatiei (Str.Sitei nr.67). Il completezi cu datele tale si il semnezi, apoi il trimiti la Administratia Finantelor Publice sau il depui la sediul nostru in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 15.05.2010.
 
Astfel, ti-ai adus o contributie importanta la educatia copiilor si tinerilor, respectiv la rezolvarea unor probleme sociale specifice acestora.
 
Daca ai membrii ai familiei, prieteni sau cunoscuti care ar putea sa faca acelasi gest cu tine, te rugam sa-i incurajezi sa acceseze site-ul si sa completeze formularul!
 
 
Iti multumim!
Cercetasii Romaniei
inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: