Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

conferinta nationala "economia sociala, o alternativa pentru incluziunea sociala?" Publicat la 04.03.2010

Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei - Filiala Brasov "Virgil Onitiu" desfasoara in perioada 15-17 martie 2010, in Poiana Brasov, conferinta nationala "Economia sociala, o alternativa pentru incluziunea sociala?".

Conferinta reuneste actori din domeniul public (autoritati centrale si locale) si privat (ONG-uri sau furnizori de servicii sociale) cu activitate in doua domenii majore, economie sociala si incluziune sociala, pentru a identifica provocarile la care trebuie sa faca fata acestia pentru a-si derula activitatile in concordanta cu scopurile si misiunea lor. Printre vorbitorii din cadrul conferintei se numara reprezentanti ai Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, NESsT Romania, Fundatia ERSTE, precum si ai ONG-urilor care deruleaza proiecte de incluziune sociala.

Conferinţa se desfăşoară în cadrul proiectului ”Tineri pentru o lume mai bună”, proiect cofinanţat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (POSDRU), Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de intervenție 6.1 ”Dezvoltarea economiei sociale”.

Gasiti atasat documentele necesare participarii dvs. la aceasta conferinta!

 

inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: