Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

angajari - noiembrie 2010 Publicat la 18.11.2010

ORGANIZATIA NATIONALA CERCETASII ROMANIEI - FILIALA BRASOV "VIRGIL ONITIU"

ANGAJEAZA

Animator socio-educativ (2 posturi)

Institutor (3 posturi)

Educator (1 post)

Receptioner (1 post)

Bucatar (1 post)

Asistent medical (1 post)

Activitatea se va desfasura in Zarnesti, judetul Brasov pentru o perioada determinata de 10-11 luni.

Se ofera: salariu atractiv si decontarea transportului.

Candidatii pentru posturi sunt rugati sa trimita un Curriculum Vitae in format EuroPass, insotit de o scrisoare de intentie pe adresa contact@cercetasibrasov.ro sau pe fax 0268-338553, pana la data de 26.11.2010, ora 16:00.

Va rugam sa cititi cu atentie cerintele aferente fiecarui post pe care le gasiti atasate, precum si formatul in care trebuie trimise documentele (CV si scrisoare de intentie). De asemenea, va rugam sa mentionati in CV si in scrisoarea de intentie postul pentru care candidati.

Vor fi luate in considerare numai candidaturile care sunt trimise in forma solicitata (EuroPass), in modalitatea solicitata (e-mail sau fax) si care respecta cerintele minime.

Numai persoanele selectate pe baza CV-ului si a scrisorii de intentie vor fi programate pentru interviu in perioada 29 noiembrie - 3 decembrie 2010.

Pentru a facilita indeplinirea conditiilor solicitate puteti gasi atasat modelul de CV si cerintele pentru fiecare post.

Mult succes!

Angajarile se realizeaza in cadrul proiectului "Tineri pentru o lume mai buna", proiect cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: