Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

economia sociala - pasul urmator Publicat la 11.10.2011

Organizația Națională Cercetașii României - Filiala Brașov "Virgil Onițiu"

vă invită la conferința de închidere a proiectului "Tineri pentru o lume mai bună"

ECONOMIA SOCIALĂ - URMĂTORUL PAS

Conferința se desfășoară în perioada 20 - 22 octombrie 2011 la Hotelul Rina Vista din Poiana Brașov.

În cadrul evenimentului de închidere, ne propunem să vă informăm cu privire la principalele realizări şi rezultate ale proiectului nostru, dar şi să vă aducem în atenţie principalele noutăţi existente în cadrul economiei sociale (proiect de lege pentru promovarea economiei sociale, brandul social, comerţul solidar şi comerţul echitabil, exemple de bună practică din domeniu, stabilirea de parteneriate) şi să identificăm modalităţi de cooperare şi paşii ce trebuie realizaţi în domeniul dezvoltării economiei sociale în perioada următoare.

La eveniment pot participa 2 persoane din partea aceleași instituții/organizații. De asemenea, instituțiile/organizațiile care doresc să susțină prezentări pe subiectul conferinței, sunt invitate să anunțe acest lucru, completând secțiunea dedicată din formularul de înscriere. Atenție! Numărul de locuri disponibile în cadrul conferinței este de 80, locuri care se ocupă pe principiul ”primul venit-primul servit”.

Organizatorii asigură gratuit cazarea, masa, pauzele de cafea și materialele conferinței, iar participanții vor suporta cheltuielile de transport.

Pentru informaţii suplimentare putem fi contactaţi prin telefon la nr. 0368/409004 și 0728-728740 sau prin e-mail la adresa contact@cercetasibrasov.ro – persoană de contact Cristea-Ioan Mădălina.

Puteti descărca mai jos invitatia, agenda provizorie și formularul de înscriere.

Vă așteptăm!

 

Proiectul strategic ”Tineri pentru o lume mai bună” se desfăşoară în perioada 01.11.2008 – 31.10.2011, în cadrul unui parteneriat între Organizaţia Naţională Cercetaşii României (ONCR) – Filiala Braşov ”Virgil Oniţiu” (aplicant principal), Insituţia Prefectului Braşov, Agenţia Judeţeană pentru Prestări Servicii Sociale Braşov, Direcţia pentru Tineret a Judeţului Braşov şi Primăria Oraşului Zărneşti, cu un buget total de 3.909.103 lei, din care: 3.166.255,38 lei - Fondul Social European (82,65%), 664.664,62 lei - cofinanţare naţională (17,35%) şi 78.183 lei - ONCR Braşov (2%).

Cercetăşia este o mişcare educativă a copiilor şi tinerilor, bazată pe voluntariat, cu caracter apolitic, deschisă tuturor, fără deosebire de naţionalitate, rasă, sex, credinţă sau condiţie socială, în concordanţă cu principiile şi metoda cercetaşescă.

Scopul Cercetaşiei este de a contribui la dezvoltarea copiilor şi tinerilor, în vederea împlinirii lor fizice, intelectuale, sociale, spirituale, pentru a deveni cetăţeni responsabili ai comunităţii locale, naţionale şi internaţionale.

inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: