Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

voluntari f.o.t.e. 2013 Publicat la 17.04.2012

 

VA OFERIM OPORTUNITATEA DE A FI VOLUNTARI LA

FESTIVALULUI OLIMPIC AL TINERETULUI EUROPEAN, BRASOV 2013!

 

Evenimentul va avea loc in perioada 17-22 februarie 2013, insa noi ne pregatim din timp ...

Astfel Comitetului de Organizare a Festivalului Olimpic al Tineretului European si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei - Filiala Brasov va invita sa fiti unul dintre cei 500 de voluntari care isi vor aduce contributia la cel mai important eveniment sportiv organizat de Romania in Brasov, Rasnov, Predeal, Busteni si Sinaia, in anul 2013.

Informatii suplimentare despre eveniment si voluntariat puteit gasi pe www.eyowf2013.ro/ , iar link-ul direct pentru inregistrarea ca voluntarti este http://portal.eyowf2013.ro/Voluntari/Pagini/registerform.aspx.

Pentru a beneficia de recomandarea si beneficiile oferite de Filiala Brasov a Cercetasilor Romaniei va rugam sa va asigurati ca ati respectat urmatoarea procedura:

1. Completati formularul de inscriere pentru voluntari de aici http://portal.eyowf2013.ro/Voluntari/Pagini/registerform.aspx pana la data de 23 aprilie 2012;

2. In cadrul formularului la pasul 2 "Experienta profesionala", mentionati "recomandat de Cercetasii Romaniei-Filiala Brasov";

3. Dupa trimiterea formularului de inscriere, trimiteti un e-mail la contact@cercetasibrasov.ro cu subiectul "Voluntar FOTE", in care sa mentionati: numele si prenumele, varsta, telefon mobil si adresa de e-mail.

Ulterior indeplinirii procedurii de mai sus, Comitetul de Organizare a FOTE impreuna cu organizatia noastra va face o selectie preliminara a cererilor de voluntariat, iar persoanele selectate vor fi invitate la interviu, iar apoi la un training initial (mai-iunie 2012), urmat de un training specific domeniului de voluntariat ales/recomandat fiecarui voluntar (septembrie-octombrie 2012), de o simulare a activitatii in cadrul Festivalului Speranţelor Olimpice (decembrie 2012) si bineinteles de evenimentul propriu-zis din februarie 2013.

 

 

BENEFICII PENTRU VOLUNTARI

Cercetasii Romaniei - Filiala Brasov asigura pentru un numar de maxim 80 de voluntari urmatoarele:

1. Cazare cu ocazia fiecarei vizite pregatitoare si pe durata FOTE;

2. Informatii si suport in procesul de pregatire pentru implicarea in organizarea evenimentului si asistenta pe parcursul evenimentului;

3. Activitati de socializare si timp liber.

 

Comitetului de Organizare a FOTE va asigura urmatoarele:

1. Echipament de iarna creat special pentru echipa “VOLUNTAR EYOWF 2013”;

2. Gratuitate la transportul in comun pe perioada festivalului, intre locatiile de competitie

3. Diploma / certificate de participare

4. Hrana asigurata pe perioada desfasurarii activitatii

5. Participarea la sesiuni de instruire

 

Va asteptam!

 

ORGANIZATIA NATIONALA CERCETASII ROMANIEI

FILIALA BRASOV "VIRGIL ONITIU"

inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: