Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

cercetasii romaniei recruteaza! Publicat la 04.10.2012

Cercetasii Romaniei - Filiala Brasov recruteaza in perioada 5-19 octombrie 2012:

1. Membrii - cu varsta intre 7 si 18 ani pentru urmatoarele grupe de varsta:
a) Lupisori - 7-10 ani;
b) Temerari - 11-14 ani;
c) Exploratori - 15-18 ani.
Acestia vor beneficia de activitati de educatie non-formala si de timp liber conform programului pedagogic specific organizatiei.
Persoanele interesante vor trimite pana la data de 19.10.2012 un e-mail la adresa contact@cercetasibrasov.ro cu titlul "membru" in care vor mentiona: numele si prenumele, varsta, telefonul mobil si o adresa de e-mail.

2. Studenti
Acestia poarta denumirea de "seniori" in cadrul organizatiei, au varsta intre 19 si 24 ani si vor beneficia de cursuri si activitati de dezvoltare personala.
Persoanele interesante vor trimite pana la data de 19.10.2012 un e-mail la adresa contact@cercetasibrasov.ro cu titlul "student" in care vor mentiona: numele si prenumele, varsta, telefonul mobil si o adresa de e-mail.

3. Voluntari (cu varsta peste 18 ani)
Responsabilitatea voluntarilor va fi de a aloca cca 10 ore/saptamana pentru coordonarea activitatilor educative si de timp liber pentru copii si tineri (lupisori, temerari si exploratori).
Persoanele interesante vor trimite pana la data de 19.10.2012 un e-mail la adresa contact@cercetasibrasov.ro cu titlul "voluntar" in care vor mentiona: numele si prenumele, varsta, telefonul mobil si o adresa de e-mail.

Incepand cu data de 21 octombrie 2012 vor fi organizate intalniri pregatitoare pentru membrii, studenti si voluntari, persoanele inscrise urmand a fi contactate personal prin e-mail sau telefon.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0788599202 si e-mail contact@cercetasibrasov.ro.

Va asteptam in echipa noastra!

Cercetasii Romaniei, Brasov

inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: