Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

cursuri autorizate a.n.c. gratuite! Publicat la 21.02.2013

Avem plăcerea să vă anunțăm că, începând de azi 21.02.2013, vă puteți înscrie la cursurile gratuite de ”manager proiect” sau ”facilitator de dezvoltare comunitară”.

Pentru a vă înscrie la curs este necesar să vă creați un cont pe www.parteneriat-ong.ro și să completați integral formularul pe care îl găsiți la secțiunea ”înscrieri”.

Atenție!

  1. Pentru participarea la cursuri alegeți la punctul 6 opțiunea ”instuire(I)”;
  2. La punctul 7, menționați una din variantele ”curs manager proiect” sau ”curs facilitator de dezvoltare comunitară”;
  3. Pentru participarea la cursuri treceți la punctul 9, cifra ”6”;
  4. Completați toate câmpurile din formular și atașați toate documentele solicitate.

În termen de maxim 48 de ore de la validarea formularului de înscriere veți primi un e-mail cu documentele necesare pentru acceptarea la curs, pe care va trebui săle listați, să le semnați pe fiecare pagină și să le aduceți cu dvs. în locația de desfășurare a cursurilor. Numai după ce primiți aceste documente de la noi, puteți considera că a fost aprobată participarea dvs. la curs. Acceptarea la curs se va face în ordinea înscrierilor, în limita a 16 locuri/regiune de dezvoltare.

În luna martie 2013, vor fi disponibile cursuri pentru cercetașii cu domiciliul în regiunile Centru, București-Ilfov și Sud-Muntenia, după următorul program:

  1. 04-10 martie 2013 – pentru regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu);
  2. 18-24 martie 2013 – pentru regiunea București-Ilfov;
  3. 18-24 martie 2013 – pentru regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman).

Vă rugăm să vă asigurați că pentru cursul care începe în data de 04 martie 2013, v-ați înscris cel târziu până la data de 01.03.2013, iar pentru cursurile care încep în data de 18 martie 2013, până la data de 14 martie 2013.

 De asemenea, vă rugăm să va asigurați de următoarele:

  1. Că sunteți absolvent(ă) de studii superioare (licență) pentru a putea participa la cursul de ”manager proiect” și de studii medii (bacalaureat), pentru a putea participa la cursul de ”facilitator de dezvoltare comunitară”;
  2. Că nu dețineți deja un certificat de formare profesională pentru cursul pe care îl alegeți;
  3. Că puteți face dovada faptului că sunteți membru/voluntar/angajat al Organizației Naționale Cercetașii României, prin intermediul unei adeverințe care poartă număr de înregistrare și este semnată și ștampilată de președintele ONCR sau de șeful unui Centru Local.

Cursurile sunt autorizate ANC și se vor desfășura în Municipiul Brașov, iar costurile de cazare, masă și materiale de curs sunt asigurate de Filiala Brașov a Organizației Naționale Cercetașii României, în cadrul proiectului ”Cooperarea interinstituțională între mediul cercetășesc neguvernamental și mediul public-între deziderat și realitate”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative.

 

inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: