Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

cursuri gratuite pentru regiunea nord-est Publicat la 28.05.2013

Cercetasii din Regiunea Nord-Est (Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui), precum si colaboratorii acestora din institutii publice si ONG-uri se pot inscrie gratuit, pana la 02 iunie 2013, la unul din cursurile autorizate ANC de ”manager proiect” si ”facilitator de dezvoltare comunitara”.

Pentru a va inscrie la cursuri trebuie sa va creati un cont pe www.parteneriat-ong.ro si sa completati formularul de inscriere de pe site (trebuie sa aveti pregatite pentru incarcare pe site, urmatoarele documente scanate: Cartea de Identitate, Diploma de studii si Adeverinta de angajat/membru/voluntar al unei institutii publice sau al unui ONG cu sediul social in Regiunea Nord-Est).

Cursurile se vor desfasura in Brasov, in perioada 10-16 iunie 2013. Va rugam ca, inainte de a va inscrie, sa va asigurati ca puteti participa la cursuri pe tot parcursul acestora.

Organizatorii vor asigura pentru toate persoanele acceptate la curs, gratuit: cazarea, masa si serviciile de formare profesionala. Transportul intra in sarcina fiecarui participant.

Confirmarea participarii dvs. la curs se va face in termen de 48 de ore dupa expirarea termenului de inscriere.

inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: