Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

tabere gratuite! Publicat la 30.06.2013

Dragi colaboratori,

Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei - Filiala Brasov ”Virgil Onitiu” va ofera opotunitatea de a asigura beneficiarilor dvs. (copii si tineri) tabere gratuite la Hostel ”Piatra Craiului”, Zarnesti, a caror costuri sunt acoperite de catre Ministerul Tineretului si Sportului in baza OMTS nr. 408/28.03.2013.

Pentru a putea beneficia de taberele gratuite trebuie sa:
a) adresati o solicitare scrisa Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) din judetul dvs., care sa contina:
- tabelul nominal al elevilor defavorizati pe care doriti sa-i trimiteti gratuit in tabara (maxim 10 + 1 insotitor pentru cei din comune; maxim 20 + 2 insotitori pentru cei din orase si maxim 30 + 3 insotitori pentru cei din orasele resedinte de judet);
- adeverinta de la scoala pentru fiecare dintre elevi, care sa contina urmatoarele informatii: faptul ca este elev, media generala cu care a terminat anul scolar (2012-2013) si media de la purtare;
- adeverinta care atesta situatia sociala dezavantajata in care se afla (cf. OMTS 408/2013: copiii si tinerii proveniti din familii al caror venit mediu lunar pe membru de familie este de pana la 50% din salariul minim brut pe economie (50% din 800 lei), beneficiarii de burse sociale, orfanii care nu sunt incredintati spre crestere si educare prin hotarare judecatoreasca, precum si cei proveniti din forme institutionalizate de ocrotire.).
b) mentionati ln solicitarea locurilor gratuite in tabara, faptul ca doriti sa mergeti in tabara la Hostel ”Piatra Craiului” din Zarnesti, jud. Brasov din urmatoarele considerente legale:
- tabara Hostel-ului ”Piatra Craiului” face parte dintre ”locatiile agentilor economici privati acreditate de Minister” pentru organizarea taberelor pentru copii, tineri si studenti (art.7  si 10 din OMTS 408/28.03.2013);
- serviciul de tabara al Hostel-ului ”Piatra Craiului” este singurul serviciu social acreditat in acest scop conform OG 68/2003, ca ”tabara sociala pentru copii si tineri” (decizia 213/05.03.2012), oferindu-va astfel garantia respectarii standardelor in furnizarea serviciilor sociale pentru beneficiarii dvs., precum si respectarea legii (evitarea sanctiunilor prevazute de OG 68/2003 pentru prestarea serviciilor sociale fara acreditare).

Odata aprobata tabara pentru beneficiarii dvs., Directia pentru Sport si Tineret din judetul dvs. va incheia un contract cu organizatia noastra, urmand ca toate aspectele financiare (transport, cazare si masa) sa priveasca cele 2 parti, dvs. avand numai obligativitatea de a trimite grupul in tabara, impreuna cu insotitorii si de a respecta regulamentul de tabara si OMTS 410/28.03.2013.

In acest moment la Hostel ”Piatra Craiului” sunt disponibile serii de 5 zile (4 nopti) in urmatoarele perioade:
1. 08 - 20 iulie 2013;
2. 29 iulie - 13 august 2013;
3. 26 august - 15 septembrie 2013.
Locurile vor fi oferite pe principiul primul venit - primul servit, in functie de data semnarii contractului de catre Directiile Judetene pentru Sport si Tineret.

Actele normative si alte documente mentionate mai sus se gasesc la sectiunea ”noutati” pe site-urile www.cercetasibrasov.ro si www.tineripentruolumemaibuna.ro.
Informatii suplimentare pot fi solicitate prin e-mail la contact@cercetasibrasov.ro sau telefonic la 0788599202.

Va asteptam!

HOSTEL ”PIATRA CRAIULUI”, ZARNESTI

ORGANIZATIA NATIONALA CERCETASII ROMANIEI
FILIALA BRASOV ”VIRGIL ONITIU”


Atasamente:
inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: