Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Ne vedem si pe Facebook! / cercetasi.brasov

Bine ati venit pe site-ul oficial al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei (ONCR) filiala Brasov, "Virgil Onitiu"

Cele mai recente noutati

completari - tabere gratuite Publicat la 01.07.2013

Prin Ordinul Ministrului Tineretului si Sportului nr.708/10.06.2013 a fost redusa categoria de beneficiari ai taberelor gratuite numai la ”copii si tineri institutionalizati aflati in centre de plasament/rezidentiale”, iar documentele care trebuie sa insoteasca cererea de tabere gratuite adresata Directiei pentru Sport si Tineret Judetene sunt urmatoarele (cf. art. 1 din OMTS 708/10.06.2013):

- documentele care atesta situatia sociala a elevului (dovada de plasament);

- adeverinta care atesta calitatea de elev in invatamantul de stat si media generala din ultimul an scolar incheiat (2012/2013);

- recomandarea profesorului diriginte.

In noile conditii, singurele institutii care pot solicita locuri gratuite in tabara de la DJST sunt Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) si serviciile sociale acreditate care au copii in plasament.

Hostel ”Piatra Craiului” va asteapta in tabere - si in noile conditii, dupa ce aveti aprobarea Directiei Judetene pentru Sport si Tienret (DJST) - cu serii de 5 zile in urmatoarele perioade:
1. 08 - 20 iulie 2013;
2. 29 iulie - 13 august 2013;
3. 26 august - 15 septembrie 2013.
Locurile vor fi oferite pe principiul primul venit - primul servit, in functie de data semnarii contractului de catre Directiile Judetene pentru Sport si Tineret.

HOSTEL ”PIATRA CRAIULUI”, ZARNESTI

ORGANIZATIA NATIONALA CERCETASII ROMANIEI
FILIALA BRASOV ”VIRGIL ONITIU”


Atasamente:
inapoi la noutati

Recomandati Aceasta Pagina Prietenilor

Daca aceste informatii v-au fost de folos, va invitam sa recomandati aceasta pagina si prietenilor prin intermediul retelelor de socilizare de mai jos: